domingo, 8 de marzo de 2015

CUINA NIKKEI

Ja fa uns dies que vull parlar de la cuina Nikkei i de la meva experiència en un restaurant clandestí d'aquest tipus de cuina, és sorprenent com, les modes i els nous coneixements empenyen la nostra cuina, ja fa molt de temps que la cuina de fusió es treballa en molts restaurants, l'arribada de tantes persones d'altres llocs del món ha fet que els cuiners facin servir en plats purament tradicionals, les noves tècniques de cuines i  nous exòtics ingredients fent una cuina avanguartdista, en aquest cas es tracta de la fusió de cuina japonesa amb la cuina peruana, hi ha un restaurant al carrer lleida, bastante caro¡¡, per cert, es clar la cuina japonesa ja fa molts anys que està de moda i el mateix passa amb la cuina peruana, un resultats força interessants però, hi ha també una moda de restaurants clandestins que has de fer una reserva d'una forma diferent a la convencional, en aquest cas, fas la reserva per facebook, i he de dir la veritat, no, no hem va agradar gens encara que les ganes i el preu era mòdic no vaig obtenir un bon resultat.

http://www.gastronomiaycia.com/2009/11/25/mano-de-buda/
http://www.apj.org.pe/temasemanal/26-01-07

No hay comentarios:

Publicar un comentario