miércoles, 4 de marzo de 2015

+ XOCOLATA


Un altre dia de xocolata, m’he aixecat molt d’hora per trobar que les figures ja estaven pintades, bé per aprofitar la matinada he fet unes quantes fotos per poder observar com es el procés de muntatge de les mones de Pasqua, és ben diferent de com les faríem a casa però força interessant per agafar idees.

















 Una de les que més m'agraden són els ous enormes

en els que és decoren amb boquilla, un treball minuciós i espectacular. A prop de la escola hi ha una pastisseria que els decora amb xocolata blanca.Podem trobar escoles que ens ensenyin a treballar millor amb les boquilles, si més no la meva companya fa un bon treball amb cookies i cupckes, en els que a part de moltes més coses es treballa amb maniga pastissera, que ens donará seguretat i precisió.

M'he tornat caminant, sense voler he arribat fins la pastisseria d'en Oriol Balaguer

Boutique Barcelona
Pl. Sant Gregori Taumaturg, 2
 Els ous de Pasqua són espectaculars i considero que és dels millors xocolaters del món només cal visitar la seva pagina i valorar-ho un mateix.Qualitat suprema.





2 comentarios:

  1. Muy buen contenido el que he encontrado en el blog. No has facilitado el correo?
    Seguiré tu blog
    Saludos
    Blanca

    ResponderEliminar
  2. gracias, espero que sirva como herramienta de trabajo paralela, gracias por escribir estas lineas, hasta pronto

    jjFont

    ResponderEliminar